Yritys

Kymen Laatutalot Oy on 1990 perustettu täydenpalvelun projektijohto-yritys rakennusalalla. Etelä-Suomen alueella toimivan yhtiön päätuotteita ovat vastaavan työnjohtajan palvelu, sekä omakotitalojen pääsuunnittelu.

Yhtiön erikoisosaamiseen kuuluvat myös desibeliseinät ja akustiset rakenteet. Tällaisia referenssejä ovat mm. SBC Radion toimitilat, useat musiikkistudiot ja esimerkiksi Kouvolan Hovioikeuden uudisrakennuksen desibeliseinät.

Rakennusmestari Arto Saksan työkokemukseen liittyvät myös suunnittelijan työt, etenkin aikanaan maamme suurimman insinööritoimiston Juva Oy:n palveluksessa. Mukanaolo lukuisten kansainvälisten hankkeiden suunnitteluryhmissä on antanut kokemusta kokonaisvaltaiseen hankkeen pääsuunnitteluun.

Mikäli perheen unelman toteutus tuntuu liian haastavalta omin voimin, voi Kymen Laatutalot Oy tehdä projektinjohtosopimuksen kaikkien materiaalien ja urakoitsijoiden hankkimisesta. Tällöin sopimuksen laajuuteen kuuluvat kaikki Kymen Laatutalot Oy:n tuotteet lupien hakemisesta aina loppukatselmukseen asti. Tämän palvelun kautta voidaan saavuttaa hankkeen kokonaisuuden täydellinen hallinta, niin aikataulujen, kustannusten, kuin rakentamisen laadunkin suhteen.

Viimeisimpänä ja kattavimpana hankkeen muotona Kymen Laatutalot Oy suorittaa kokonaisvaltaisia rakennushankkeita rakennusurakkana. Tällaisissa hankkeissa asiakas saa käyttöönsä valmiin kohteen muuttovalmiina kokonaisurakalla. Kymen Laatutalojen pitkä kokemus rakentamisesta auttaa hankkeen joustavassa onnistumisessa.

Kymen Laatutalot Oy

Pellavakuja 3 B, 45150 Kouvola.

Jätä tarjouspyyntö

Täytä lomake

luotettavakumppani 2015

SV AA LOGO Kymen Laatutalot Oy FI 423710 web


© 2024 | Kymen Laatutalot Oy